Industriport

En industriport är portlösning som är en speciellt framtagen till industribyggnader och verkstäder, samt lagerbyggnader. Industriportar kan vara både en manuellt manövrerad port eller automatiserad motordriven. De kan monteras för större öppningar mot utsidan eller i lokalen mellan olika utrymmen.

Från idé till färdig industriport

På Portleveransen har vi bred kompetens och lång erfarenhet av industriportar och att flödesoptimera verksamheter med genomtänkta portlösningar. Vi gör valet av industriport enkelt för dig. Låt oss leverera en helhetslösning med fokus på rätt funktion och säkerhet.

Portar för livsmedelsindustrin

Våra aluminiumportar för livsmedelsindustrin består av sandwichpaneler med ytter- och innerbeklädnad som klarar extremt högt ställda hygienkrav. För att hålla en stabil temperatur i byggnader för kylförvaring eller i byggnader med krav på låg energiförbrukning krävs en högisolerad takskjutport. Med hjälp av en sandwichkonstruktion i kombination med en bruten köldbrygga får du en kostnadseffektiv lösning med låga isoleringsvärden.

Breda portar

Vi har lösningar för extremt breda portöppningar. Exempelvis för hangarer eller lokaler som ska möjliggöra frontning av bilar, båtar eller husbilar. Takskjutporten kan produceras för öppningar upp till 12 meter. Våra rullportar med en specialkonstruktion av flyttbara mittstolpar har ingen portbreddsbegränsning alls och lämpar sig perfekt för exempelvis underjordiska garage och lastningsområden.

Brandportar

Alla våra brandskjutportar har ett väl beprövat brandskyddsprogram och uppfyller de högt ställda branschkrav som ställs. Vi har en lång och beprövad erfarenhet av brandportar och levererar enligt dina önskemål. Självklart med den modernaste tekniken som finns på marknaden.

Rullportar

I en del verksamheter behövs portar för att säkerställer ett problemfritt trafikflöde eller reducera insyn. Våra isolerade och robusta snabbrullportar med FU-styrning säkerställer ett flexibelt arbetssätt och minskar energiförlusten markant under den kalla delen av året.

Vikportar

Vikportar kan med fördel monteras i ytterfasaden, särskilt i de fall där det krävs skalskydd. Eftersom vikporten öppnas i sidled krävs minimal överhöjd för inbyggnad. Porten kan utrustas med en gångdörr för smidigare passage och med fönster för ökat ljusinsläpp.

Dukportar

Dukporten är outstanding för verksamheter som kräver högfrekventa portöppningar där snabb öppning och stängning eftersträvas. Dukporten är energisparande då tiden för öppen port är minimal. Dukportar lämpar sig bland annat för tillverkningsindustri, läkemedels- eller livsmedelsmiljöer där man exempelvis vill särskilja två olika utrymmen.

Kontakta oss för rådgivning av industriportar eller gratis offert.

  NY
  799 kr

  Fjärrkontroll garageport trådlös 4-kanals Pearl Vibe. Pålitligt radiosystem med bra räckvidd (ca 60-150m beroende på omgivning). Tvåvägskommunikation.

  NY
  3 999 kr

  Garageportsöppnare som klarar vikt upp till 100 kg och upp till 4 m bred port. 2-kanals Twin Fjärrkontroll medföljer.

  -10%
  NY
  8 189 kr9 899 kr

  Garageport RSD med dragfjäder; panel M-line och Woodgrain, RAL 7016. Välj bredd och höjd på din port. Andra mått eller färger?

  -10%
  NY
  7 559 kr8 729 kr

  Garageport RSD med dragfjäder; Woodgrain, M-line, RAL 9010. Välj bredd och höjd på din port. Andra mått eller färger?

  NY
  4 999 kr

  Garageportsöppnare A800XL komplett lösning även för bredare portar inklusive 2-kanals Twin Fjärrkontroll.

  NY
  735 kr

  Komplett paket låsset PD-beslag för manuella takskjutportar.

  NY
  219 kr

  Porthållare manuell är en låsmekanism som håller garageporten uppe i öppet läge.

  -10%
  Paket
  Original price was: 16 499 kr.Current price is: 14 849 kr.

  Högkvalitativ garageport CarTeck grundpaket, välj bland utvalda mått eller kontakta oss för special. Andra mått eller färger?

  Letar du efter garageport?

  Se våra garageportar här.