Portleveransen.se ägs idag av Plåtson i Oskarshamn AB där portavdelningen har varit verksamma inom portar sedan 1999.

Med över 20-års erfarenhet har vi skapat en stor kompetens och konstaterat att det finns en nyckelfaktor till framgång och det är KVALITET. Kvalitet är en nyckel för oss som jobbar med alla sorters portar då detta är en investering man gör en eller max två gånger i sitt liv som privatkonsument där man kan ställa höga krav på produkten.

Idag engagerar företaget 4st kompetenta medarbetare inom portar och vi ser en fortsatt stor tillväxt i branschen. Vår första servicetekniker som startade resan 1999 är fortsatt verksam i företaget och det tyder på bra kompetens och erfarenhet.

Portleveransen Garageport vit logo

Vi är idag verksamma inom Kalmar Län och har serviceavtal på ca 500 st industriportar och säljer alla typer av portar till både företag och privatpersoner. Med ett stort samarbetsnätverk kan vi lösa leveranser och montage i hela Sverige.

År 2007 startade samarbete med Teckentrup som visade sig hålla den kvaliteten som vi eftersökte och har sedan dag ett varit trogna Teckentrup inom villaportar, takskjutsportar industri, rullportar industri samt brandportar.

Teckentrup erbjuder en produkt med näst intill oändliga designer och former och som tidigare nämnt marknadens högsta kvalitet. Företaget har sina fabriker i Tyskland och är en stor aktör i världen.

År 2021 föddes idén om att etablera sig på internet och det blev snart ett faktum.
Vi ser att människas köpbeteende ändras och vi tror att den stora marknaden finns på internet redan idag. Då vi är mycket stolta över vår produkt skall vi givetvis se till att just du kan handla din garageport eller industriport här hos oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att välja rätt garageport! Läs gärna vår FAQ där du hittar vanliga frågor och svar kring garageportar.  

KUNDTJÄNST
 010-178 00 30

Skriv till oss

  5 goda anledningar att välja Portleveransen

  Designmöjligheterna

  Med flera valmöjligheter av paneltyper, ytstrukturer, fönster och kulörer kan du skapa nästan oändligt många olika designvarianter.

  Hållbarheten

  Din garageport är en investering som ska hålla i många år. CarTecks portblad består av åtta olika lager vilket garanterar extremt bra hållbarhet och lång livslängd.

  Säkerheten

  Alla våra garageportar har högsta säkerhetsstandard, till exempel patenterat klämskydd med ingreppsskydd på sidan samt multipelt dragfjädersystem.

  Isoleringen

  Våra takskjutportar är genomgående 40 mm isolerade vilket är bra för miljön och din plånbok. Detta bidrar även till att porten blir extremt robust.

  Servicen

  Du får experthjälp och den bästa servicen.

  Portleveransen logo

  Portleveransen

  Vi har allt ifrån klassiska standardmodeller till marknadens mest moderna och exklusiva garageportar.

  Kontaktsidan