Vårkampanj garageportar

Kampanj garageportar

Vårkampanj garageportar

Är det dags att ge ditt hem en ansiktslyftning? Låt oss börja med en av de mest underskattade funktionerna på ditt hus – garageporten!

 

Just nu -10% på alla garageportar

 

Vi på Portleveransen är stolta över att presentera vår vårkampanj som kommer att förvandla inte bara utseendet utan också säkerheten för ditt hem med vårt fantastiska utbud av garageportar.

-10%
NY
8 189 kr9 899 kr

Garageport RSD med dragfjäder; panel M-line och Woodgrain, RAL 7016. Välj bredd och höjd på din port. Andra mått eller färger?

-10%
NY
7 559 kr8 729 kr

Garageport RSD med dragfjäder; Woodgrain, M-line, RAL 9010. Välj bredd och höjd på din port. Andra mått eller färger?

-10%
Paket
Det ursprungliga priset var: 16 499 kr.Det nuvarande priset är: 14 849 kr.

Högkvalitativ garageport CarTeck grundpaket, välj bland utvalda mått eller kontakta oss för special. Andra mått eller färger?

Varför satsa på en ny garageport?

En garageport är inte bara en funktionell del av ditt hem; det är också en viktig aspekt när det gäller säkerhet och estetik. En gammal, sliten port kan dra ner hela hemmets utseende och dess värde. Med en modern, snygg garageport kan du inte bara förbättra hemmets övergripande utseende utan också öka dess värde.

Högteknologiska säkerhetsfunktioner. Vi förstår vikten av säkerhet för ditt hem. Därför erbjuder våra garageportar de senaste säkerhetsfunktionerna, inklusive kodlås, automatisk stängning mm.

Tillbehör garageport?

Vi har smarta och genomtänkta lösningar samt tillbehör till din garageport som förbättrar användarvänligheten.

Hjälp?

Du kan kontakta vårt team av experter för personlig rådgivning och för att boka en gratis konsultation där vi kan diskutera dina behov och hitta den perfekta garageporten för dig.

Missa inte chansen att förbättra säkerheten och stilen på ditt hem med vår garageportskampanj! Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa ett hem du är stolt över att visa upp.

Vårkampanjen gäller till och med 2024-05-31 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden,

Kontakt Montering Tillbehör FAQ